8 poze

Casa noua zona Gruia-Grigorescu

Vezi harta si trafic
Adresa

Str. ****** ***

Dezvoltator
Pe******** ****** **
Ultima actualizare: 20/01/2022
Complex pe harta
Caracteristici
Despre complex
Etape de dezvoltare
Verifica profil dezvoltator
Alte ansambluri pe harta
Recenzii Nou!

Complex pe harta

Vezi

Harta si Trafic

Caracteristici ansamblu

Facilităţi

zona deosebita la 5 minute de padurea Hoia,vedere panoramica spre Baciu si Dambul Rotund, toate utilitatile, front la drum asfaltat

Regim inalțime

P+1E+ERetras

Suprafata Construita

338mp

Suprafata Teren

aprox. 440mp

Incalzire

incalzire pardoseala in toata casa

Despre Complex

Vand 1/2 casa tip duplex, Gruia-Grigorescu, zona Taietura Turcului, zona deosebita la 5 minute de padurea Hoia,vedere panoramica spre Baciu si Dambul Rotund, toate utilitatile, front la drum asfaltat. Casa are P+1E+ERetras, Suprafata Utila 230mp+57mp terase(balcoane), Suprafata Construita 338mp, Suprafata Teren aprox. 440mp. Parter: living, bucatarie,baie, camera centrala, garaj, terasa Etaj: 3 dormitoare, 3 dressinguri, 2 bai, 2 terase Etaj Retras: open space, 1 baie, 2 terase Constructia este realizata cu cele mai scumpe materiale si supradimensionate, beton B350 aditivat, 30 tone fier beton, caramida Porotherm Wienerberger, geamuri ultima generatie (cele mai performante posibil) Rehau Geneo cu 3 sticle 52mm profil armat in masa cu fibra tehnologie RAU-FIPRO,curent trifazic, structura acoperis supradimensionata, cosoroabe 15x15cm, capriori 20x10cm dispusi la intetval 55cm, sistem fixare numai cu tije filetate si placi metalice(fara cuie si scoabe), acoperis tabla faltuita garantie coroziune 50ani, incalzire pardoseala in toata casa,termoizolatie termosistem grafitat 15cm, termoizolatie acoperis cu folie anticondens 4 straturi cu aluminiu si spuma poliuretanica suflabila cu celula inchisa, terase izolate cu spuma poliuretanica si hidroizolate cu poliuree, etc.

Etape de dezvoltare

Etapa dezvoltare

Stadiu la data de 13.08.2020: imobilul este la rosu, cu tamplaria exterioara si acoperisul montate. Urmeaza sa demareze lucrari pentru termoizolare, tencuiali, finisaje exterioare si interioare.

Etapa dezvoltare

Stadiu la data de 23.11.2020: lucrarile de constructie nu au avansat la santier. Structura, tamplaria si acoperisul sunt realizate in proportie de 100%.

Etapa dezvoltare

Stadiu la data de 20.01.2022: Lucrarile au fost reluate. A fost realizata termoizolatia si a fot aplicat un strat de amorsa pe o latura a imobilului. Urmeaza sa se aplice tencuiala decorativa.

Recenzii

Descopera parerile utilizatorilor despre acest ansamblu!

Vezi detalii

Verifica Profil dezvoltator

Vezi ce proiecte a mai realizat

Afla indicatorii financiari

Vechimea in piata si firme conexe

Contacteaza Dezvoltator

Alte ansambluri din Cluj-Napoca pe harta

Recomandate
Recomandat

Vivo Valley Residence

Str. **** ***
CS*** * *****
Recomandat

Complex Azoria

Str. **** ***
He******* **********
Recomandat

Uptown Residence

Str. **** ***
IN***** ****** **