3 poze

Bonjour Residence

Vezi harta si trafic
Adresa

Str. ****** ***

Dezvoltator
EL***** **** *
Ultima actualizare: 11/06/2021
Complex pe harta
Caracteristici
Despre complex
Etape de dezvoltare
Verifica profil dezvoltator
Alte ansambluri pe harta
Recenzii Nou!

Complex pe harta

Vezi

Harta si Trafic

Caracteristici ansamblu

Facilităţi

panorama superba asupra orasului, amplasat la 10 minute de principalele centre comerciale ale Clujului: Iulius Mall si Polus Center, loc de joaca, scoala, terenuri de sport

Regim inalțime

P+2E si P+8E+R

Numar imobile

7 imobile

Număr camere

Ansamblul prevede apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere sau apartamente tip penthouse

Finisare apartamente

finisate sau semifinisate, in functie de preferintele clientilor

Parcare

Blocurile au parcare subterana la subsol si sunt dotate cu lifturi hidraulice, silentioase si rapide, care asigura accesul la apartamente direct din locul de parcare subterana.

Structură rezistență

structura din beton armat cu închideri din cărămidă

Ziduri

compartimentări interioare din cărămidă

Despre Complex

Cartierul Bonjour Residence se intinde pana in zona Andrei Muresanu, si ofera o panorama superba asupra Clujului. Amplasat la doar 1 minut de Calea Turzii, principala artera de intrare in Cluj-Napoca, pe care sunt amplasate: 90% din showroom-urile auto din Cluj, 3 cladiri de birouri, cel mai mare spital privat din Cluj. Ansamblul Bonjour Residence este prevazut cu 7 imobile cuprinse intre P+2E si P+8E+R, in total peste 600 de apartamente noi. In momentul de fata sunt finalizate si inscrise in cartea funciara apartamentele din 6 imobile. 98% din apartamentele finalizate din cartierul Bonjour Residence au incheiate contracte finale de vanzare- cumparare si sunt locuite. Constructia pentru ultimul imobil de apartamente a fost demarata in august 2015 si are termen de finalizare iunie 2016, si sunt contractate 70% din apartamente. Ansamblul prevede apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere sau apartamente tip penthouse, spatioase, cu vedere panoramica asupra orasului, amenajate dupa gustul si la cererea clientilor, numai cu materiale de buna calitate. Apartamentele sunt predate finisate sau semifinisate, in functie de preferintele clientilor. Materialele si tehnologiile folosite la constructia imobilelor sunt din game superioare. Designul si finisajele interioare si exterioare au fost recomandate si alese de catre echipa de arhitecti care a proiectat intregul ansamblu Bonjour Residence, astfel incat sa fie placut, modern, confortabil si de calitate. Blocurile au parcare subterana la subsol si sunt dotate cu lifturi hidraulice, silentioase si rapide, care asigura accesul la apartamente direct din locul de parcare subterana. Centrul de cartier Bonjour Residence este prevazut cu o cladire de birouri clasa A, 2S + P + 9E, in suprafata totala de 17.000 mp. Cladirea va beneficia de 2 niveluri de parcare subterana, iar la parter va dispune spatii comerciale vitrate, cu un front de cca 100 m la strada Buna Ziua. Armonie si siguranta - copiii beneficiaza de spatiu adecvat pentru o buna educatie foarte aproape de casa. Ansamblul Bonjour Residence are in proiect dezvoltarea unei zone de invatamant pe o suprafata de peste 2500 mp, indica site-ul dezvoltatorului.

Recenzii

Descopera parerile utilizatorilor despre acest ansamblu!

Vezi detalii

Verifica Profil dezvoltator

Vezi ce proiecte a mai realizat

Afla indicatorii financiari

Vechimea in piata si firme conexe

Contacteaza Dezvoltator

Alte ansambluri din Cluj-Napoca pe harta

Recomandate
Recomandat
Recomandat

BETA RESIDENCE

Str. **** ***
BE**** *******
Recomandat

SUNRISE RESIDENCE

Str. **** ***
PE***** *********