Caută Promoții furnizori Prețuri Autentificare Caută locuințe noi Cum funcționează? Creează cont
gratuit sau
autentifică-te
Caută promoții furnizori Despre
close Lasă datele în formularul de mai jos pentru a promova GRATUIT ansamblul tău rezidențial pe faraagentie.ro. close Lasă-ți adresa de email în căsuța de mai jos pentru a primi gratuit documentul dorit prin intermediul e-mailului.

Lumea îi numește de multe ori pe dezvoltatorii de imobile rezidențiale ca fiind niște rechini imobiliari care vor să profite de contextul pieței.

Noi știm cât de greu este să îți asumi o investiție de asemenea calibru. Înțelegem și bătaile de cap: de la achiziția terenului până la avize și proiectare, de la probleme de șantier și apoi vânzarea și predarea locuințelor.

Credem că adevarații rechini sunt agențiile imobiliare. Acestea nu își asumă niciun risc și taxează comisioane grase... și asta doar pentru că administrează o bază de date cu proprietăți și inundă internetul cu anunțuri înșelătoare.

Am creat un portal cum nu mai există. Un portal unde agențiile nu au acces și nu pot dubla, tripla zilnic anunțurile.


Aici doar noi postăm anunțurile direct de la dezvoltatori.
Nu acceptăm comision nici de la dezvoltator și nici de la cumpărator.
Listarea pentru dezvoltatorii imobiliari este GRATUITĂ.
Cumpărătorii au access la informații valoroase cu toate proprietățile imobiliare care se construiesc și plătesc o taxă modică pentru accesul la această platformă sau unele proprietăți sunt gratuite – dacă sunt subvenționate de către dezvoltatori.

PROMOVEAZA GRATUIT
ANSAMBLUL TĂU

Contactează-ne aici

VREI SĂ-ȚI CREȘTI NUMĂRUL
DE ACCESĂRI ȘI VIZITE ÎN TEREN?

VEZI BENEFICIILE

EBOOK GRATUIT

Confesiunile unui agent imobiliar si secretele murdare pe care dezvoltatorii nu ar trebui sa le afle

"Luăm anunţurile din ziare și online. Avantajul nostru este că le republicăm de mai multe ori și sub nume diferite şi în plus le ţinem mai mult decât proprietarii și dezvoltatorii".

> Descarcă GRATUIT Ebook
Ești dezvoltator? GDPR TERMENI ȘI CONDIȚII CONTACT Login close Nu ai cont? Înregistrează-te GRATUIT Ai uitat parola? Apasă aici!
Sau ne poți scrie la comunitate@faraagentie.ro.
Loghează-te
Vrei să vezi detaliile? close Nu sunteti logat.